Zoeken

Vul een trefwoord in om te zoeken

×

SUPRAPLUS HEADSET HW261N DUAL CHANNEL

PLANTRONICS
Artikelnummer: HW261N
Uw prijs:
€ 65,29 Excl. BTW:
€ 79,00 Incl. BTW:
- +

Extra informatie

print

De Plantronics HW261N SupraPlus is een uitstekende headset met geluid op beide oren. De headset biedt superieure geluidskwaliteit, heerljik draagcomfort en de noise cancelling microfoon filtert het omgevingsgeluid weg.

Lees meer

Eigenschappen Plantronics HW261N SupraPlus Headset

Geluid op beide oren
Uitstekende geluidskwaliteit
Heerlijk draagcomfort
Noise Cancelling microfoon
Ideaal voor callcenters
Exclusief aansluitkabel


Duo kantoorheadset
De Plantronics HW261N SupraPlus headset is ideaal voor op kantoor en in callcenters. Met deze headset heeft u geluid op beide oren, zodat u probleemloos kunt communiceren met de tegenpartij. De uitstekende geluidskwaliteit maakt deze headset van Plantronics uitermate geschikt in drukke omgevingen, waar veel ruis en achtergrondgeluid plaatsvindt.

Heerlijk draagcomfort
Bij een headset in een callcenter of op kantoor is het belangrijk dat het draagcomfort optimaal is. De kans is namelijk groot dat u de Plantronics HW261N SupraPlus grote delen van de dag op zult hebben. Gelukkig zit het bij deze headset met het draagcomfort wel goed.

Noise Cancelling microfoon
De Plantronics HW261N SupraPlus beschikt over een noise cancelling microfoon. Deze microfoon filtert het omgevingsgeluid, zodat alleen uw spraak wordt doorgezet naar de tegenpartij. Het voordeel hiervan is dat de tegenpartij u perfect kan verstaan. Dit bevordert heldere communicatie en verhoogt de geluidskwaliteit van deze headset.

Exclusief aansluitkabel
Deze draadgebonden headset wordt geleverd zonder aansluitkabel. Om de Plantronics SupraPlus HW261N headset op uw telefoontoestel te kunnen aansluiten, dient u een aansluitkabel bij te bestellen. Onze productspecialisten helpen u graag bij het vinden van de beste aansluitkabel voor uw situatie.

Inhoud verpakking

  • Plantronics HW261N SupraPlus headset
  • Handleiding
STEREO HEADSET MET MICROFOON & VOLUMEREGELING
STEREO HEADSET MET MICROFOON & VOLUMEREGELING
BRAND