BEAMZ

Beamz is een bekend merk dat gespecialiseerd is in diverse licht- en geluidapparatuur, vooral voor evenementen, feestjes en professionele DJ-opstellingen. Hun LED-effectapparatuur omvat een breed scala aan producten die zijn ontworpen om visuele ervaringen te verbeteren met dynamische lichteffecten. Enkele populaire categorieën van Beamz LED-effectapparatuur zijn:

  1. LED PAR Cans: Dit zijn veelzijdige en compacte lampen die vaak worden gebruikt om een podium of dansvloer te verlichten met levendige kleuren. Ze kunnen worden gebruikt als uplights of podiummiddelen.

  2. LED Moving Heads: Deze lampen bieden dynamische beweging en kunnen verschillende effecten creëren door in verschillende richtingen te bewegen. Ze worden vaak gebruikt in clubs en grote evenementen voor dramatische lichteffecten.

  3. LED Bars: Dit zijn lange staven gevuld met meerdere LED-lampen die een breed scala aan kleuren en patronen kunnen produceren. Ze zijn ideaal om muren of podia met kleur te wassen.

  4. Laserlichten: Beamz biedt ook laserlichten die ingewikkelde patronen en lichtshows kunnen creëren, wat een extra dimensie toevoegt aan elk evenement.

  5. LED Stroboscooplichten: Deze zorgen voor een hoog-intensiteits flitsend effect dat kan worden gesynchroniseerd met muziek voor een energieke ervaring.

  6. LED Moonflowers en Derby-effecten: Deze lichten creëren veelkleurige patronen die bewegen en veranderen, vaak een bloemachtig effect producerend.

  7. Rook- en hazemachines: Hoewel deze machines zelf geen LED-lampen zijn, worden ze vaak gebruikt in combinatie met LED-verlichting om het visuele effect te versterken door de lichtstralen zichtbaarder te maken.

  8. LED DJ Booths en Meubilair: Sommige Beamz-producten omvatten LED-verlichte DJ-booths, meubilair en decorartikelen om een professioneel uiterlijk aan evenementopstellingen te geven.

Bij het kiezen van Beamz LED-effectapparatuur, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van je evenement of opstelling, zoals de grootte van de locatie, het soort sfeer dat je wilt creëren, en de compatibiliteit met andere licht- en geluidsapparatuur die je mogelijk gebruikt. Beamz-producten staan bekend om hun betaalbaarheid en betrouwbaarheid, wat ze een populaire keuze maakt voor zowel amateur- als professionele gebruikers.

 

Categorieën

close
Filter
Nieuwste
Productnaam
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Positie
Oplopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst
12 Items
36
48
72
36
48
72
To Top