Zoeken

Vul een trefwoord in om te zoeken

×

INFRAROOD CONTROL EXTENDER VOOR 4 APPARATEN (MAX. 8)

MARMITEK
Artikelnummer: IRCONTRL10
Uw prijs:
€ 95,00 Excl. BTW:
€ 114,95 Incl. BTW:
- +

Extra informatie

print
Bedien uw A/V apparaten achter gesloten kastdeurtjes (of zelfs vanuit een andere ruimte) met uw huidige afstandsbediening.
Met de IR Control 10 XTRA kunt u 2 kastdelen/compartimenten en 2 extra apparaten bedienen.
Met uitzondering van de zeer kleine IR ontvanger is de complete set volledig uit het zicht te plaatsen.
Met IR blaster functie om meerdere apparaten met maar één IR blaster te bedienen of wanneer u geen IR LEDs op uw A/V apparatuur wilt of kunt plakken.
Werkt met vrijwel alle merken en modellen en is geschikt voor nieuwe IR code formaten (zoals RC-MM) welke worden gebruikt in vele nieuwe HD apparaten en digitale TV decoders.
Bevat nieuwe IR filtertechnieken voor gebruik in de buurt van Flat Screen TV’s (Plasma, LCD en LED, indirect zonlicht en spaarlampen.

Hoe werkt de IR Control 10 XTRA™?
Plaats uw A/V apparatuur in een gesloten kastje, tv meubel of zelfs in een andere ruimte. De IR ontvanger dient in het zicht van uw eigen afstandsbediening geïnstalleerd te worden. Plak de IR blaster LED waar u maar wilt in het kastje en werk de IR hoofd module netjes weg. Richt de afstandsbediening op de IR ontvanger om het gewenste commando (via de IR hoofd module) naar de IR LED’s te sturen, deze zullen dit infrarood commando direct doorgeven aan de A/V apparatuur.

POWERMID XL SET
POWERMID XL SET
MARMITEK
INVISIBLE CONTROL 6 XTRA REMOTE CONTROL EXTENDER VOOR 6 APPARATEN BESTURING VIA SMARTPHONE/TABLET
MARMITEK
INVISIBLE CONTROL 6 XTRA REMOTE CONTROL EXTENDER VOOR 6 APPARATEN BESTURING VIA SMARTPHONE/TABLET