Zoeken

Vul een trefwoord in om te zoeken

×

DESKTOP USB LADER 36W MET 1 USB-C POORT MET POWER DELIVERY EN 3 USB-A POORTEN MET SMART IC

EWENT
Artikelnummer: EW1317
Uw prijs:
€ 28,88 Excl. BTW:
€ 34,94 Incl. BTW:
- +

Extra informatie

print

went Desktop USB Lader 36W met 1 USB-C poort met Power Delivery en 3 USB-A poorten met Smart IC Oplader - Zwart kenmerken

Desktop USB Lader 36W met 1 USB-C poort met Power Delivery en 3 USB-A poorten met Smart IC

Ewent EW1317, Binnen, AC, 12 V, Zwart

Laad 4 tablets of smartphones tegelijk op met de EW1317 Desktop USB Lader 36W. De EW1317 heeft 1 USB-C poort met Power Delivery en 3 USB-A poorten (2.4A) met Smart IC. De lader wordt geleverd met een montageclip en tape voor een stevige montage op je bureau en heeft een extra lange kabel van 190 cm. De desktop lader heeft bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting.

Laad 4 tablets/smartphones tegelijk op Laad tot 4 tablets of smartphones tegelijk op met de EW1317 Desktop Lader. De lader heeft 1 USB-C poort en 3 USB-A poorten.

Snel laden met Power Delivery ondersteuning Ondersteunt jouw apparaat Power Delivery? Je laadt je apparaat nóg sneller door deze lader te gebruiken in tegenstelling tot een normale USB-lader. De PD chip in de lader communiceert met de PD chip in je apparaat voor de beste laadperformance.

Smart IC ondersteuning De EW1317 USB Lader heeft 3 USB-A poorten (2.4A) met Smart IC ondersteuning. Het Smart IC laadsysteem verdeelt de beschikbare stroom over de aangesloten apparaten. Daarnaast herkent de slimme lader hoeveel stroom elk aangesloten apparaat nodig heeft. Je tablet en smartphone worden opgeladen met de juiste hoeveelheid stroom.

Eenvoudige plaatsing met montageclip, tape en extra lange kabel Bevestig de EW1317 op je bureau met de meegeleverde montageclip en dubbelzijdige tape. De USB-lader blijft stabiel op zijn plek staan. De extra lange kabel van 190 cm zorgt voor een flexibele plaatsing doordat je de lader niet direct naast een stopcontact hoeft te plaatsen. Viervoudige bescherming
De USB-lader heeft bescherming tegen oververhitting, overspanning, een te hoge stroom en kortsluiting.
LADER USB-C LADER 2,4A
LADER USB-C LADER 2,4A
BRAND